Pastis

Et af de mest hypede steder i New York må være Pastis, der ligger i ultra hippe Meatpacking District. Vi tog derind sent en aften, hvor vi havde været i biffen i Cobble Hill, og bagefter i Brooklyn Heights og kigge på pæn skyline. Det var ret spontant, men vi havde begge en ustyrlig lyst til Béarnaise, og så er der jo ikke noget at gøre. Vi kom kl. 21.30 og måtte vente en time på bord, men det gjorde nu ikke så meget, for det er dejligt område at gå aftentur i. Derudover brugte vi noget af ventetiden med et glas vin i baren ligesom mange andre, for baren var proppet. Der er en dejlig stemning på Pastis, og betjeningen var også super god. Béarnaisen var en af de bedste, jeg har smagt (og starten på en endeløs craving), hvorimod pommes og kød var so and so. Tror ikke man skal besøge Pastis for maden, men mere for stemningen en sen aften og så selvfølgelig Béarnaise, som de heldigvis ikke er nærige med. Derudover er der ret mange turister på Pastis, hvilket jo selvfølgelig hænger sammen med, at restauranten er blev vist flere gange i SATC. Så en lidt blandet anbefaling af Pastis herfra. Vi havde selv en dejlig aften på Pastis, men det var måske lige så meget, fordi hele aftenen havde været én lang livsnyder affære.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i New York, Restaurant. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Pastis

  1. Ditte skriver:

    Er det der til én person?! :D Der er sgu mange fritter. Ikke at jeg brokker mig!

    • louise skriver:

      Haha ja det er virkelig mange fritter. Jeg levnede også (lidt), så vidt jeg husker. Dog ikke sovsen – den sad jeg jo nærmest og slikkede rent med en ske (næsten).

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>