Kyotofu

Undskyld for stilheden – jeg skal lige ind i en rytme med at få lavet regelmæssig indlæg, så bloggen ikke bliver en (endnu) kedelig(ere) affære.

Et af de mærkeligste steder jeg spiste i New York, er uden tvivl Kyotofu, som ligger i Hell’s Kitchen. Stedet havde min far og jeg læst om hjemme i Danmark, og derfor aftalte vi, at vi skulle spise der, når de kom. Vi blev nok draget af de fine kasser, man gik hovedretten i. Egentlig tror jeg i bund og grund, vi havde misforstået konceptet lidt, og det viste sig mest, at være et dessertsted end en egentlig restaurant. Udover os var stedet fyldt med japanere – og det var næsten som at være i Tokyo, uden jeg selv har prøvet det. Det var en meget sjov oplevelse, og det meste af maden var også fint, men vil nok mere anbefale stedet som et sted, hvor man går ind og får en dessert og ikke bruger alt for mange penge. Det meste af maden smagte af grøn te på en lidt mærkelig måde.

Nu vil jeg sove, så jeg kan være frisk til i morgen, hvor jeg skal til Odense og løbe halvmaraton. Jeg har flere gange nævnt på bloggen, at jeg var ved at træne op til det, men ved nu ikke helt om jeg er blevet klar. Nu er der i hvert fald ingen vej tilbage.

God weekend!

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Mad, New York, Restaurant. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>