Fra 6 – 21,1 på 6 uger

Da jeg i sin tid gik på idrætsefterskole og trænede omkring 4 timer dagligt, kunne jeg på ingen måde løbe 3 km uden at gå 80% af kilometerne. Egentlig ret mærkeligt, når man tænker på, at jeg var i rimelig god form. Det hang nok sammen med, at jeg var en håndboldpige, og derfor kun var vant til korte, hurtige løbeture. Jeg har altid godt kunne tænke mig at kunne være en løbepige, fordi det dels er billig motion, man forbrænder meget på kort tid, og så er det træning, der kan overståes på forholdsvis kort tid.

Inden jeg tog til New York, spurgte jeg derfor min mor, om vi ikke skulle løbe halvmaraton, når jeg kom hjem. Tror det er godt at have et mål (og så kunne jeg også spise lidt flere cheesecakes – dem kan jeg jo godt li’). Dog blev det ikke til mere en maks 2 løbeture pr uge i New York, og jeg løb kun 6 km hver gang udover en enkelt gang, hvor jeg kom op på 9 km. Derfor har det også været intensiv træning de sidste 6 uger, men hvor jeg har startet roligt ud og kun løbet 3 gange i ugen (har prøvet at følge en løbeplan fra en løbeklub). Havde et mål om, at jeg skulle gennemføre på under 2 timer og 30 min, men i dag gennemførte jeg med 2 timer og 8 min., så jeg er mere end tilfreds og stolt. Anyways – den lange forklaring er også for at pointere, at hvis jeg kan gennemføre et halvmaraton, kan alle virkelig. Og så får I også et billede af min søde mor – fordi hun også er skide sej! (Det første billede er jeg selvfølgelig taget med, fordi det ligner, at jeg vinder om dem alle, haha).

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Random. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Fra 6 – 21,1 på 6 uger

 1. Malene skriver:

  Endnu engang godt gået :) I er så seje!!

 2. Malle skriver:

  YOU ARE FULLY AWESOME!! Sejt, altså!
  MØS

 3. jane skriver:

  Jeg kender det alt for godt. Jeg er selv håndboldpige med et stort H – langdistanceløb og håndbold er bare langt fra det samme.

  Jeg håber, at jeg en dag kan gøre dig kunsten efter. Stor respekt herfra :)

 4. sidsel skriver:

  Hej! Jeg ved ikke om du overhovedet stadig bruger denne blog, men indtil videre har den været nyttig for med..
  Jeg prøver selv at planlægge et semester i new york fra september 2015 dvs 14 måneder fra nu. Tror du det er en mulig tidsramme? Og kan du anbefale nogen gode universiteter hvor de tilbyder journalistik?

  • louise skriver:

   Hej Sidsel. Jeg bruger ikke bloggen længere. Om det kan lade sig gøre på 14 måneder handler meget om din egen ihærdighed og din nuværende universitets processer, men det burde være muligt :-) Jeg kender desværre ikke til steder med journalistik. Held og lykke. Mvh. Louise

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>