The Meatball Shop – We make balls

Jeg har før ytret min begejstring for New Yorks koncept-tilgang til spisesteder. The Meatball Shop på Lower East Side er ingen undtagelse – deres slogan er også meget simpel og til at forstå “We make balls”. Og det er så det, de laver. Balls altså. I forskellige afskygningerne, forskelligt tilbehør og med en dagens special. Det er virkeligt lækkert basic mad til ret billige penge, fordi man selv bestemmer hvor meget tilbehør, man har lyst til. Kødbollerne er da også blevet så populære, at de nu har åbnet endnu en Meatball Shop i Williamsburg i Brooklyn på Bedford Av. – bedre kendt som hipstergaden.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Random. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til The Meatball Shop – We make balls

  1. absolutelymrsk skriver:

    always wanted to go there when we are in nyc, after seeing this! we definitely should do it

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>