East Village

I dag startede jeg ud med at tage en tur forbi Century 21, men der var ikke så meget at komme efter, og det var lidt mærkeligt, at der hang en Jil Sander jakke på et rodet stativ, som var det Bilka, jeg var trådt ind i. Men sådan er det jo med Outlets. Næste gang vil jeg tjekke deres sportsafdeling ud – det rakte min tålmodighed ikke til i dag. Bagefter tog jeg til East Village, her jeg spiste frokost på en lille hyggelig økologisk café, hvor jeg fik ovenstående for kun 55 kr. Det smagte lækkert, selvom jeg blev rimelig overrasket over, at min suppe var kold (havde ikke helt fattet, at de brugte raw-konceptet). Derefter gik jeg lidt rundt og fik min bedste kaffe so far (for 8kr?!) på Ninth Street Espresso på East 10th street (de har også en på East 9th street og på Chelsea Market).

Om eftermiddagen mødtes jeg med nogle andre danskere på en Sportsbar i East Village, hvor vi så FCK-Chelsea (kedeligt!), derefter spiste vi burgere og fik et par øller. I morgen (torsdag) er det Sct. Patricks Day, og det skal åbenbart også fejres:) Og vejret skulle blive op til 17 grader i morgen!!!

/Louise

PS. Jeg har været virkelig dårlig til at få taget billeder i dag, så det blev kun til de 4.

Dette indlæg blev udgivet i Random. Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til East Village

  1. Stins skriver:

    Hvor lyder det bare dejligt Lullu. Hygge og nye mennesker :)

  2. Louise skriver:

    …Man skal jo også opleve med øjnene og ikke gennem et kamera. Lidt er godt!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>