Sct. Patrick’s Day


I dag er det Sct. Patrick’s Day og byen var proppet langs 6th og 5th, hvor der var parade. Det var meget sjovt at opleve, men gudskelov for, at det ikke er hver dag, der er irsk national dag. Det mindede mest af alt om sidste skoledag i folkeren bare med hele Manhatten som legeplads. Puhaa..

I samme hug tog jeg Times Square, og det er nok heller ikke et sted, jeg kommer til at opholde mig særlig meget:) Derudover har været virkelig været godt i dag, og på et tidspunkt blev jeg nødt til at smide jakken. Fantastisk!

Nu vil jeg smutte ud af døren igen, skal mødes med nogen danskere og drikke nogle øller.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i New York, Oplevelser. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>