Fredag

Livet behandler mig meget meget godt for tiden, og i fredags var ingen undtagelse. Vågnede op med rimelig ubehagelige tømmermænd og troede ikke jeg ville komme udenfor en dør. Men de andre spurgte om jeg ville med på highlinen i det fine vejr, og det kunne jeg lige holde til. Highlinen er en gammel togbane, der er lavet om til et område, hvor man kan gå og se på en fin udsigt, der er liggestole og i den ene ende har de lavet en slags tribune, hvor man kan sidde og drikke kaffe samtidig med, at der forneden er et glasparti, hvor vejen og New York ligesom fungerer som en live-film. Ret sejt!  Vejret var virkelig fantastisk og resten af dagen og sent aften gik vi bare rundt i byen, hvor vi endte med at spise dessert på Mulberry st. som er ‘hovedgaden’ i Little Italy. Alle spiste udenfor, og det føltes som om du var i Italien. Alt i alt en virkelig god dag! Sådan en dag har jeg igen i dag haft, men jeg er lidt bagud med indlæg. Håber I har haft en ligeså god weekend, som jeg har.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Mad, New York, Rejse, Restaurant. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Fredag

  1. Louise skriver:

    New York er fotogen, du tager gode billeder. Jeg GLÆDER mig til min tur!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>