Outlet


I lørdags brugte vi hele dagen på udflugt til Woodbury Common Premium Outlets. Og udover at det var rigtig hyggeligt at være på udflugt, synes jeg ikke Woodbury var den største succes, og det er egentlig sådan lidt tacky, at der findes en helt by kun med outlets in the middle of no where. Derudover var Chanel til min store ærgelse lukket (havde regnet med at kigge på ballerinaer)! Jeg købte faktisk kun noget i Nike og American Apparel, som til gengæld begge var rigtig gode. Alt i alt en hyggelig og anderledes dag, som jeg godt kan anbefale til andre, men jeg skal ikke selv derud igen :)

/Louise

PS. Kan I skimte granitøen i baggrunden på sidste billede?

Dette indlæg blev udgivet i New York, Oplevelser, Rejse, Shopping. Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til Outlet

 1. Laura skriver:

  Hejsa :-)

  Rigtig fin blog :)
  Vil høre dig, hvordan man lettest kommer ud til dette outlet?
  Står nemlig og skal til new York på studietur lørdag, og vi skal helt sikkert et smut forbi dette outlet :-)

  • louise skriver:

   Tak skal du have :) Det er lettest med bus, som kører direkte derud. Hvis I søger på google kommer I frem til selskaber, der arrangerer det. Det billigste jeg fandt var 40 dollars pr. person. Og god tur!
   /Louise

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>