Søndags chill i WilliamsburgI søndags var der dømt søndags chillin’ i Williamsburg, og det var første gang, jeg var der. Men bestemt ikke sidste. Vi lagde ud med milkshakes hos Jimmi’s Dinner og tog derefter hen til Artists & Fleas, som bliver holdt hver weekend. Markedet var vildt godt, og der var så mange flotte smykker, som blev solgt af designerne selv. Det skal jeg helt sikkert besøge en anden gang. Herefter gik vi ned og kiggede på den flotte (!) skyline og afsluttede dagen med mexikansk.

I dag har jeg fået mit værelse, og det er altså fantastisk at have sit eget sted. Og her er blevet ret hyggeligt:)

/Louise

PS. Jeg har prøvet at lave billederne på bloggen mindre, så håber jeg siden oploader lidt hurtigere. EDIT:  Jeg har efterfølgende fundet ud af, at jeg ikke har indstillet kameraet rigtigt, så billederne er stadig for store, men de billeder jeg tager fra NU af, bliver forhåbentlig bedre størrelses mæssigt:)

Dette indlæg blev udgivet i Random. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Søndags chill i Williamsburg

  1. Hej Louise
    Faldt lige over din blog på bloglovin – og det er jo altid skønt at læse om New York! Jeg var der senest i 2008 hvor jeg også besøgte Artists and Fleas. Jeg fandt stedet via http://www.etsy.com som også er har til huse i Brooklyn.
    Nu skal jeg afsted igen til november, hvor min far skal løbe maraton – så jeg vil føje din blog til min inspirationsliste.
    Mange hilsner
    Kathrine

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>