I <3 NYC

Nu har jeg snart været i New York i tre uger, og har haft en lidt anderledes oplevelse med New York end de fleste, tror jeg. Mange kommer til New York for en kort ferie, og ser på kort tid alle de ting ‘man skal se’, som Empire State, 5th. avenue, Central Park, Guggenheim, Frihedsgudinden, busturen, Times Square, Central Park osv.

Jeg har med vilje prøvet at undgå de fleste steder (pånær Central Park), fordi jeg får en del besøg herovre og lige så godt vente, da det sikkert er steder og ting, jeg når at opleve et par gange. Derudover har jeg udnyttet mit visum til fulde og taget herovre 30 dage, før studiet starter, og har haft det privilegium at være i New York en helt måned uden at have så meget som en eneste plan, udover et par besøg i Ikea. Det har været rigtig fedt, fordi jeg har haft tid til at være på opdagelse, og det er her New York, viser sig fra sin allerbedste side. Man falder hele tiden for et nyt område, en ny butik, en ny café og det er det, der gør New York så usandsynlig dejlig.

I går var jeg på en sådan opdagelse, hvor jeg gik uden et formål og blev stoppet op af en fransk turist, der spurgte om vej. Sejt at han synes, at jeg lignede en, der havde styr på det og knap så sejt, at jeg efterfølgende viste ham i den forkerte retning. 2 min. efter jeg havde sendt ham afsted, faldt jeg over Elizabeth St., som var den, han ledte efter. Derfor besluttede jeg, at gå ned af gaden, for den så hyggelig ud, og her fandt jeg ovenstående bageri, hvor de havde de lækreste kager, og generelt var Elizabeth St. vildt hyggelig, og er kun ét eksempel af mange.

Det er umuligt at huske alle de nice steder, man kommer hen. Og selvom jeg gerne vil, så kan jeg jo ikke spise en kage, hver gang jeg faldet over et nyt sted. Derfor har jeg nu anskaffet Moleskines New York bog, så jeg kan skrive alle de små steder ind, så der er styr på dem. Indtil videre har jeg haft en stor Moleskine kalender, men den er stor at have med, og derudover er der i denne New York version et integreret kort. Det er meget smart, for nu kan jeg være endnu mere cool og New Yorker-agtig, når jeg skal finde vej i stedet for at sidde i subwayen og fægte med armene for at folde det meterlange kort ud. Uha en sludder for en sladder, men nogle gange fortjener New York det altså bare.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i New York, Restaurant, Shopping. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til I <3 NYC

 1. Bethina skriver:

  det lyder som en rigtig god plan du har :D og for sejt han troede du var “indfødt” ;)

 2. Malsen skriver:

  Dejligt indlæg – hvor er det fedt at du lige har en hel måned inden dit studie starter. Glæder mig til at læse mange flere indlæg om NYC :)

 3. Louise S. skriver:

  Hej Louise,
  Jeg er også fuldstændig vild med byen og er glad for at følge med i din blog – det er som en lille bid af det store æble ;)
  Jeg vil lige anbefale dig en blog (http://nyclovesnyc.blogspot.com/) – her kommer der ofte posts omkring arrangementer i NY. Jeg syns, det er god inspiration!
  Nyd dit ophold – jeg følger spændt med på sidelinjen :)
  KH en anden Louise

 4. Newyorkerbyheart skriver:

  FED blog du har – sidder lige og svømmer hen over dine indlæg og de skønne billeder. Glæder mig til SNART at skulle gense “min” by :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  • louise skriver:

   Tak for det :) Og lige måde, jeg har også tit været forbi din blog efter opskrifter. Dejligt du kan bruge min blog til noget også:)
   /Louise

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>