Pæne New York og den gode Lumix

Det første jeg købte, da jeg kom til New York var Panasonics Lumix LX5 kompakt kamera, og det må da være bedste køb til dato. Jeg fik det anbefalet af Frede, og sidenhen af mine kompentente venner (for det er jeg ikke – jeg vil bare have noget, der er pænt), og det er blevet min bedste ven. Lumix (hedder han) tager vildt gode billeder, uden jeg behøver gøre et stort stykke arbejde, og når jeg endelig tager mig sammen og indstiller på lidt forskelligt, er der et hav af muligheder. Ovenstående billeder tog jeg i går, da jeg var i Brooklyn Heights, hvor jeg skulle til et arrangement med de andre danskere. Der var så pænt så pænt, og jeg glæder mig til at tage billeder der en dag, hvor det er mørkt. Mit spejlrefleks har fået kamp til stregen, og er faktisk endnu ikke blevet luftet. Stakkels Canon.

/Louise

Ps. Mens I læser det her, er jeg til gospel i Harlem. Det glæder jeg mig virkelig til at opleve!

Dette indlæg blev udgivet i Random. Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til Pæne New York og den gode Lumix

  1. Guapizimo skriver:

    Jeg er glad for at have fundet din blog, jeg kan simpelthen ikke få nok af New York, fordi jeg så inderligt drømmer om at komme derover!

  2. louise skriver:

    :) Er glad for du læser med! Og håber du en dag får mulighed for at komme herover, for New York er for nice til at gå glip af!
    /Louise

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>