Random

Lidt random billeder fra besøg fra Danmark. Det bringer gode ting med sig, kan I se :) Nu vil vi begive os til Williamsburg på gåben (det er 5-6 km fra, hvor jeg bor i Brooklyn) og så skal vi besøge Beacon’s Closet og Brooklyn Brewery, som en veninde foreslog, vi skulle besøge om fredagen, hvor der er fredagsbar. Det vil vi gerne :)

I går var vi rundt i secondhand butikker i East Village, og vi kom forbi så mange fine. Fik blandt en sort Proenza Schouler bluse i silke og en Banana Republic uldbluse for 250kr for begge. Det er billigt. Hvis der er stemning for det, kan jeg lave en guide til second hand? God weekend.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i New York, Oplevelser. Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til Random

  1. Helena skriver:

    Jaa jag vill ha en second hand-guide! :)

  2. Nina skriver:

    Det stemmer jeg også utrolig meget for! :-)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>