Yankees

Der er lige de sidste billeder fra Yankees kampen, synes bare de var fine i sort/hvid :)

I går havde vi en rigtig dejlig dag med virkelig mange gode oplevelser: vi startede med gåtur fra min lejlighed til Williamsburg, hvor vi startede med at drikke kaffe på Café Ella. Derefter tog vi til Beacons Closet, på Brooklyn Brewery, på Thairestaurant, hørte Jazz på Cabana Social og sluttede aftenen på Music Hall of Williamsburg, hvor der var Redbull Thre3Style. Det var en virkelig virkelig god dag og aften, og derfor ligger vi passende også under dynerne lige nu. Regner siler ned i New York, og det skulle det gøre resten af dagen. Suk. I morgen håber vi på bedre vejr, så vi kan komme på marked.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Mad, New York, Oplevelser, Restaurant, Shopping. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>