Glædelig påske

Har oplevet rigtig meget de sidste par dage, og yikes hvor er jeg efterhånden mange indlæg bagud. Vejret har været for godt til at sidde indenfor, og så er der jo både skole, besøg, koncerter og oplevelser, der skal passes, men jeg prøver at få lavet lidt indlæg, så der ikke altid er helt dødt herinde :)

Ovenstående billeder er fra vores gåtur fra min lejlighed til Williamsburg, hvor vi virkelig så mange forskellige mennesker. Vi startede i mit hood, som er forholdsvis trashy, videre op ad Bedford Av., hvor det blev mere trashy og mere spøgelsesagtig med meget få mennesker på gaden. Herefter kom vi ind i et område, hvor det føltes som om, man trådte ind i film. Det vrimlede med ortodokse jøder, og selvom de er overalt i New York, var det rigtig vildt at komme ind i et område, hvor der KUN er ortodokse jøder. Og som et ekstra plus var det lang fredag, og de var derfor i deres flotteste outfit. Hvad de præcis tror på, aner jeg vitterlig ikke, og ved heller hvad forskellen er på en alm. jøde og på en ortodoks løde, men flotte er de ortodokse jøder i hvert fald med deres lange krøller og fine hatte. Efter ca. en halv times gå tur i det jødiske område, kom vi til hipster delen af Williamsburg, og så vrimlede det ellers med hipsters resten af turen. Det er vildt, at man på to timer kan se så mange forskellige mennesker, og det er en af de fede ting ved New York!

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i New York, Oplevelser. Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til Glædelig påske

  1. Ida skriver:

    Kan rigtig godt lide dine indlæg, som også viser en anden side af New York én den man lige går og drømmer om :)

    • louise skriver:

      Det er jeg glad for Ida. Prøver i hvert fald at vise mere end alt det alle forestiller sig om New York. For der er også bagsider af verdens hovedstad. Dog flest positive :)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>