East Village

Jeg har snart været i New York i 2 måneder, shit tiden flyver! Jeg mangler stadig at udforske Upper West Side, Upper East Side og Lower East Side. Jeg har været alle steder, men har ikke været på opdagelse, som jeg har været andre steder. Men et af de områder jeg har udforsket en del er East Village, og det må være et af dejligste steder i New York. Jeg elsker den afslappede stil, de mange lækre secondhand butikker (skal nok lave en guide – der kommer nok bare til at gå lidt tid) og mange mange lækre caféer og restauranter. Den anden dag startede vi med frokost fra Wholefoods (Åhhhh kærlighed) og spiste den på Union Sq., hvorefter vi rykkede til East Village og slentrede, købte secondhand og drak go’ kaffe. Det var en af de dage, hvor man virkelig føler sig heldig over at have mulighed for at bo i verdens hovedstad. OG nyder hvert sekund af det!

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i New York, Oplevelser, Restaurant. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til East Village

 1. Anne skriver:

  Louise, kan det passe at du i oktober var til åbningen af Monki i Århus på St. Cleméns? Jeg synes nemlig at du ser så bekendt ud. Fine billeder og hvor ser det dejligt ud :)

 2. Newyorkerbyheart skriver:

  East village er helt sikkert en af de kvartere vi skal udforske – og så skal vi SÅ meget spise mad fra Whole Foods :-D

  Mange hilsner
  Birthe

  • louise skriver:

   Derudover er East Village klart et af de områder i New York, hvor der er flest lækre caféer og restauranter :)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>