Greenpoint – Brooklyn

Inden Trentemøller koncert i Williamsburg (som der kommer billeder fra senere), var vi en tur i Greenpoint i Brooklyn for at spise pizza og drikke lidt øller på rigtig dansker måde. I New York inviterer man nemlig sjældent hinanden hjem, men går i stedet ud for at spise. Vi hentede pizzaer hos Paulie Gee’s, og de var virkelig lækre. Næste gang skal vi ind og spise på restauranten, som også er vildt hyggelig. Generelt er Greenpoint et virkelig hyggeligt område, som jeg helt sikkert skal have udforsket meget mere. Samtidig kan man (som man kan se på billederne) få en fornemmelse for, hvor ‘rough’ området engang har været, som nogle områder i Brooklyn stadig er. Greenpoint ligger rigtig tæt på Williamsburg, og denne hipster følelse er klart også kommet til Greenpoint.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Mad, Oplevelser. Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Greenpoint – Brooklyn

  1. Newyorkerbyheart skriver:

    tak for råd til endnu et spisested, det er noteret :-)

    Mange hilsner
    Birthe

  2. Malle skriver:

    Andet sidste billede: Sikke nogle flotte lamsebamselår, der sådan triller rundt i NY’s gader. Dem gad jeg godt følges lidt med :-*

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>