Prospect Park

Ikke langt fra vores lejlighed ligger Prospect Park, som er et virkelig dejligt sted. I søndags tog vi ned til parkens Boathouse, hvor vi drak kaffe, tog billeder og jeg prøvede at læse lidt til min ‘eksamen’ i ‘Introduction to the Fashion Business’. Trommefolkene var dog en del mere spændende end læsningen :) Prospect Park har desuden masser af koncerter i løbet af sommeren, og er klart et sted jeg vil anbefale at holde picnic. Den har en lidt anden atmosfære end Central Park, og er rigtig nice!

I går var vi til Snoop Dogg koncerten, og det var en virkelig syret oplevelse, som får sit eget indlæg på et senere tidspunkt. Nu: frokost i West Village, afsked med min vegetariske veninde og senere står den på bøffer på Peter Luger i Williamsburg med svigerforældrenen. Peter Luger er blevet kåret til USA’s bedste steakhouse 25 år i streg, så det glæder jeg mig virkelig til!

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Mad, New York, Oplevelser, Random. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Prospect Park

  1. Newyorkerbyheart skriver:

    Øj, glæder mig til at høre om Peter Luger, jeg har restauranten på listen over steder vi skal spise……..måske :-)

    Mange hilsner
    Birthe

  2. Anette Kristine skriver:

    Åh, der ser fint ud. Tak for tip.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>