Snoop Doggy Dogg

 I torsdags tog vi hele turen til New Jersey, hvor vi skulle til Snoop Dogg koncert. Det viste sig, at skulle blive en lidt anderledes oplevelse end vi havde regnet med. Vi kom allerede kl. 18.30, da dørene ville åbne kl. 19. Vi satte os på en kaffebar på den anden side af gaden, hvor det føltes som om, vi var dagens første gæster, for manden derinde var all over os. Nå nuvel, ind til Snoop Dogg koncert med os i en virkelig flot sal i Welmont Theatre med gode gode pladser. Eller hvad? Efter 2 timers ventetid begyndte vi at blive rimelig utålmodige, og det samme gjorde alle andre i salen. Folk begyndte at buhe (hvordan staver man til det?) helt vildt og opvarmnings DJ’en virkede meget frustreret. Efter 2,5 time buhede folk så meget, at det endte med, at DJ’en stoppede med at spille og råbte: “Snoop ain’t coming”. WHAT? Hertil skal det siges, at kl. nu var 22.30 og vores tog (det sidste fra NJ til NY) gik kl. 23.30, stadig ingen Snoop og lyset i salen blev tændt. Folk var så sure, begyndte at gå og der kom kæmpe slåskamp blandt publikum. Vi gik også ud og ville have pengene tilbage for vores billet, men det kunne ikke lade sig gøre. Nå lige pludselig – efter 3 timers ventetid og kun en halv time til toget går, kommer divaen Snoop lige pludselig på scenen. Hele situationen omkring koncerten kunne godt mærkes, men hold nu kæft hvor var det fedt! Vi nåede at se næsten en time, da vi i stedet kunne komme med en bus, og det var virkelig virkelig en god koncert. Han er virkelig for meget ham Snoop, men det er så tilpas tacky, at man ikke kan lade være med at rocke med. Åhh Snoop din gris. Har prøvet at oploade lidt video, jeg optog til koncerten. Mon I kan se det?

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Random. Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Snoop Doggy Dogg

 1. Malle skriver:

  Video virker fint.
  Så sjovt et koncept, ham Snoop er. All diva-like, men han kan vel om nogen bære det. Folk elsker ham jo anyways.

  Personligt var Lundbøl + Støttrup Jensen + Wagner (og lidt Sejersen, han sad ude i OB-vognen) til oprykningsbrag på NRGi Arena søndag, hvor det stod mellem AGF og Skive. Lålålååålåååå, GF!!

  KYS

  • louise skriver:

   Åhh hvor lyder det hyggeligt :) Hujede Signe så som en stor hund eller var hun ikke så optaget af kampen, men mere af fadøllene og hotdogs? :) Savner jer!

 2. Malle skriver:

  Vi hujede, ALLESAMMEN! – selvom hun satte stor pris på sin stadionplatte :)
  Det var så hyggeligt :)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>