Washington Square Park

Noget af det bedste ved New York, er alle de små parker, der ligger rundt omkring. Her er altid masser af liv, når vejret er godt, og fungerer også som en fantastisk pitstop, hvis man er på shopping. I går var vi i Washington Square Park, som ligger lige ved West 4 metrostop, og skal klart besøges, når nu alligevel man skal til West Village (for det skal man, da det sammen med East Village, er et af de allerbedste områder i New York). I går var der klaverspil, buddha sang og live maling på jorden, og vejret var så dejligt!

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i New York, Oplevelser, Random. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>