Rosa Mexicano

I lørdags havde vi lyst til mexikansk og endte på Rosa Mexicano, som ligger på Upper East Side (og har desuden også en lokation ved Columbus Circle), som er meget kendt for sin guacamole. Da vi havde fået anvist et bord, kom der med det samme en tjener hen og spurgte om, vi var klar til ‘the freshmade guacamole’, og det var altså ikke et spørgsmål om vi skulle have den, men derimod om vi var klar til forretten. Efterfølgende kom der en anden tjener og lavede guacamolen ved vores bord og derudover fik vi hjemmelavet tortillas og forskellige dippings til. Til hovedret fik jeg kylling marinerede i lime, hvidløg og oregano på gril med husets ris samt salsa, og de andre fik en rigtig lækker tun ret. Alt i alt var det en rigtig god oplevelse, omend vi fik en meget larmende plads lige op til baren, hvor folk stod og ventede på at få bord. Det skal man måske lige påpege, hvis man skal derhen en anden gang. Derudover synes jeg, at prisen er lige i overkanten i forhold til andet mexikansk mad, jeg har fået herover til meget meget billige penge. Det er bestemt et sted, jeg vil anbefale, men tror ikke selv, jeg kommer igen. Det er nok egentlig mest, fordi jeg stadig har en ufattelig lang liste med spisesteder, jeg gerne vil prøve. Men hvis man vil have god mexikansk mad og god service, så er Rosa Mexicano stedet :)

/Louise

PS. undskyld de er røde billederne, men jeg nægter at tænde for blitzen. Håber I kan se lidt alligevel.

Dette indlæg blev udgivet i Mad, New York. Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Rosa Mexicano

 1. Newyorkerbyheart skriver:

  Det lyder sjovt med guacamolen, lige ved bordet, jeg noterer restauranten ned. Har du andre ideer til gode mexicanske??

  Mange hilsner
  Birthe

 2. louise skriver:

  Jeg har selv spist på Papacitos i Greenpoint i Brooklyn, som er meget billigt og meget lækkert mexikansk mad. Det er jo også en god anledning til at komme en tur til Brooklyn:) Deres hjemmeside er her: http://papacitosbrooklyn.blogspot.com/
  I den ‘dyre’ ende, kan jeg nævne La Esquina, der har 3 spisesteder på samme lokation. Øverst er der en forfalden skurvogn, hvor du kan få billige tacos, men når du kommer ind, kan du spise to andre steder, hvor der eftersigende skulle være virkelig god mad. Og skal helt sikkert selv derhen. Deres hjemmeside er: http://www.esquinanyc.com/
  Louise :)

 3. Newyorkerbyheart skriver:

  Tak, Louise – det hele er noteret :-)

  Som du måske har fundet ud af, er jeg ved at sammensætte den helt store “rejseguide” så steder, tip og spisesteder noteres flittigt ned…

  Mange hilsner
  Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>