Brooklyn er mit hood

Med 3 uger til afrejse er jeg ved at have en smule pres over ikke at have et sted at bo. Det har hele tiden været planen, at jeg ville vente til, jeg ankom til New York, men det stresser mig alligevel lidt. Specielt fordi der virkelig er mange, der prøver at snyde dumme turister som mig. Heldigvis er jeg blevet kontaktet af en svensk pige, der allerede går på Berkeley, og hun har tilbudt mig, at jeg kan overtage hendes værelse i Brooklyn, så vi skriver emails frem og tilbage nu. Håber det kommer på plads. Selvfølgelig vil man allerhelst bo på Manhatten, men det ville også næsten være naivt at tro, at der ville blive råd til det. Lejligheden ligger lige ved Prospect Park, så det kunne have været længere ude:) Nu skal jeg bare lære alle slangs, så jeg kan være ordentlig nede med mit nye hood.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i USA. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>