Iphone snapshots llll

God avocado mad på Café Gitane (som jeg har læst skulle være Olivia Palermos yndlingscafé i New York – jeg har dog ikke set hende, selvom jeg har været der en del gange efterhånden.) Det er marokkansk mad, og vil klart anbefale stedet. Den ligger på Mott st. i Nolita og også på Jane Hotel på Jane st. i West Village.

Flot solnedgang over New Jersey en aften i Meatpacking District. Jeg skal desuden snart spise på Buddakan i Meatpacking, og det glæder jeg mig virkelig meget til.

Hvem køber det her???

Mix-selv-salat konceptet er overalt i Midtown, hvor min skole ligger. Selvom der findes andet rigtig lækkert mad i New York, er det nu nogengange lækkert med en simpel salat.

Efter en god dag på college, sidder jeg lige nu og venter på min kæreste på Stumptown Coffee på 29th st. mellem 5th og 6th. Det er en super lækker kaffebar, og et rigtig fedt koncept: hvis man går ind bag ved, er der et kæmpe rum fyldt op med masser af hårdtarbejdende studerende med deres laptops. Og den dejlige duft af friskkværnet (god!) kaffe, når hele vejen ind i ‘læserummet’. Dejligt!

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Mad, New York, Oplevelser, Studie. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>