Il Laboratorio del gelato

I søndags gik vi rundt i Lower East Side, som bugner med lækre steder: kaffebarer, bagerier, dessertsteder, caféer og restauranter, og jeg blev næsten helt stresset over alle de stedet, jeg gerne vil nå at prøve. Da vi kom til Orchard st. og Delancey kom vi forbi Il Laboratorio del gelato, som egentlig mest af alt ligner en stor tandlæge klinik udefra, men når man kommer ind, er der det lækreste hjemmelavede italienske is og endnu lækre sorbet’er. Jeg fik sorbet med lime og jordbær, og det var så dejligt og frisk. Stedet vil blive besøgt flittigt, når vejret bliver endnu varmere!

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Random. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Il Laboratorio del gelato

  1. Newyorkerbyheart skriver:

    Fedt navn – og der skal vi da KLART ind forbi! God italiensk is i NYC er jo ren win-win :-)

    Mange hilsner
    Birthe

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>