Acne Sample Sale

Fredag skulle jeg mødes med Helena for at lave gruppearbejde. Der gik dog ikke lang tid før disse planer blev udskudt, da de to skandinavere, uden rygrad, endte til Acne og Filippa K sample sale i SoHo. Vi fandt begge en flot flot ting fra Acne til rigtig billige penge, og det resulterede i to glade piger, der selvfølgelig genoptog gruppearbejde bagefter. Senere på fredagen stod den på vietnamesisk på Lower East Side, inden vi tog til Upper East for at tage imod min søde familie. Det er også derfor, der er lidt stille på bloggen, da jeg har travlt med at være guide :) Håber I har haft en dejlig weekend!

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Mad, New York, Oplevelser, Shopping. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Acne Sample Sale

 1. Christina Kusine Nielsen skriver:

  Vi vil se hvad det er!!!!???? og hils de gamle:-)

  • louise skriver:

   Hehe jeg skal nok vise det, når jeg lige får taget et billede :) Jeg skal nok hilse familien, du må også hilse hjemme :)

 2. Miss Jeanett skriver:

  Uhh det ser godt ud det mad. Hvad hed stedet og evt gade? Skal til NYC her i slutningen af juni :)

 3. louise skriver:

  Hej Jeanett – det var også et super hyggeligt sted. Det hedder An Choi og ligger på 85 Orchard St. i Lower East Side. Generelt er der vildt mange lækre spisesteder i det område :)

 4. Miss Jeanett skriver:

  Åhh tusind tak! Hvordan var prislejet der?

 5. louise skriver:

  Prislejet var helt fint. Slet ikke dyrt eller noget. Men tror dog sagtens man kan finde billigere vietnamesiske restauranter rundt i byen :)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>