New York goes Paris part ll

Jeg har før skrevet om macarons fra Le Maison Du Chocolat, og i går prøvede jeg macarons fra Macaron Café på 59st ml. Madison og Park Av. Stedet er så hyggeligt og fint, og det er ikke første gang, jeg er forbi. Dog må jeg sige at Le Maison’s macarons er bedre, selvom Macaron Café havde flere sjove at vælge imellem (og var billigere). Lige meget hvad er det jo en god lille kage (og de var selvfølgelig ikke alle til mig) :)

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i Mad, New York. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til New York goes Paris part ll

 1. Louise skriver:

  Hvor ser de lækre ud!

  jeg ville ønske man kunne købe sådanne skønheder i Aalborg. :)

 2. Mille skriver:

  Nu har den opmærksomme læser lagt mærke til din jurliguepose. Hvordan er priserne?? Jeg løber nemlig snart tør – og for satan det er dyrt for en fattig studerende i dk :(

  • louise skriver:

   Det er ikke en læser, der er nem at narre da :) Priserne er rigtig gode herovre! Men når jeg løber tør i DK, køber jeg altid på en UK hjemmeside. Bag søg på Jurlique og UK, så kommer der hjemmesider op, hvor du får det til omkring 30% under danske priser og uden told :) Tror nok jeg plejer at købe på Beautybay.com.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>