Bryant Park: nu med blade!

Bryant Park har nu haft blade længe, men kom lige i tanke om et billede fra mine første to uger i New York, hvor det så helt anderledes ud. I dag har vi haft virkelig varmt og godt vejr, og man kan mærke, at sommeren måske snart er kommet for at blive. I hvert fald gik vi og svedte kl. 22.30 i Bryant Park. Rart! Og se lige hvor mange mennesker, der er så sent om aftenen. Hvis der er noget New York kan, så er det virkelig at udnytte byrummet med små parker, der alle fungerer som små oaser, hvor man kan få lidt ‘fred’ fra alt det hektiske. Det kunne vi godt gøre noget mere i i Danmark, hvor jeg i hvert fald ofte undgår parker efter mørkets frembrud, fordi det er lidt for uhyggeligt. Men okay, I New York er der jo også mennesker over alt stort set hele tiden.

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i New York, Oplevelser. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Bryant Park: nu med blade!

 1. Newyorkerbyheart skriver:

  Åhh, hvor ser det hyggeligt ud – jeg glææææææder mig og ville bare ønske at det snart var september ;-)

  Mange hilsner
  Birthe

 2. Sara Kristensen skriver:

  Hej!
  Kom lige forbi din blog – flotte billeder du tager. :)
  Må jeg spørge hvad du har læst/er i gang med at læse?
  Hilsen Sara

  • louise skriver:

   Tak skal du have og velkommen til :) Jeg læser Digitalt Design på Aarhus Universitet, men er i New York for at tage et semester, hvor jeg læser mode og business. Så jeg bliver bachelor i Digitalt Design, mode og business :-)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>