Om at fælde en tåre til Lion King

Som jeg skrev i tidligere indlæg, var vi i går inde og se Lion King i Minskoff Theatre, og det var jo sådan en fed oplevelse. Fra første fløjt (?! af mangel på bedre ord) sad jeg med åben mund og polypper, og fuldstændig betaget af sceneopsætningen, musikken, ja egentlig det hele. Det var SÅ smukt! Desværre måtte man ikke tage billeder, men I kan se en lille video her, som fanger lidt af det. Men kun lidt! Jeg måtte da også lige fælde en lille tåre på et tidspunkt, og det var egentlig mere pga. af den vanvittige flotte sceneopsætning, sangen og musikken end selve historien (selvom den nu også er god). Hvis I får muligheden, så er det alle pengene værd. Vi havde taget nogle af de billigste billetter, og havde stadig rigtig gode pladser.

Og som altid var der fuldstændig proppet på Times Sq. Stedet er jo i bund og grund et ganske forfærdelig sted, men man bliver alligevel overvældet over, hvor vildt det er (og ikke særlig miljøvenligt efter min mening).

Nå nu må jeg hellere smutte i seng – om 6 timer går turen til Washington. God weekend!

/Louise

Dette indlæg blev udgivet i New York, Oplevelser. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Om at fælde en tåre til Lion King

 1. Cecilie skriver:

  Er glad for at I kunne li’ det!!

 2. Christine skriver:

  Åh, jeg så forestillingen i London for nogle år siden og sad med fuldstændig samme følelser :) Det er en fremragende musical!

 3. Anne skriver:

  Hej Louise,

  Hvis du får tid i D.C. bør I tjekke Dupont Circle ud samt Adams Morgen + Georgtown. Georgtown er egentlig mest af alt en lang fin gade med dyre butikker men der er også mange hyggelige cafeer og så ligger området lige ned til floden. I Dupont Circle er der en rigtig god og kendt bogcafé ‘Kramer Books’ med bar som er åben til kl. 3 hver nat (mener jeg). Derudover ligger alle ambasaderne i Dupont Circle. Da jeg var der prøvede jeg at finde den danske men opgav desværre lidt for hurtigt. Men jeg ved by fact at den er der et sted :) I Adams Morgen er der mange hippe barer, cafeer og lidt anderledes butikker. Cafe baren ‘Tryst’ er virkelig hyggelig og stemningsfyldt. Der kommer mange studerende der.

  Ha’ en skøn tur!

  • louise skriver:

   Hej Anne – tusind tak for dine mange forslag! Desværre havde vi slet ikke tid til at besøge nogle af stederne, da det bare var en kort smuttur. Men jeg vil helt sikkert bruge dine tips til næste gang jeg skal afsted! :)

 4. Maria skriver:

  Hej Louise,

  Jeg skal på ferie i NY her til sommer – glæder mig! Vi overvejer at se Lion King på Broadway, så vil lige høre hvad I gav for jeres billetter? Og købte I dem ved “den røde trappe”?

  • louise skriver:

   Hej Maria :) I skal helt sikkert tage ind og se Lion King, det er alle pengene værd. Vi gav omkring 750kr pr billet, og det var noget af det billigste, men vi havde rigtig fine pladser og kunne se og høre det hele (vi sad på balkonen -næsten forrest). Vi købte dem på ticketmaster.com, hvor du selv kan vælge pladser og prisleje. Vi prøvede ikke den røde trappe, da vi har hørt, at Lion King er udsolgt hver aften og det derfor ikke er muligt at få dem der. GØR DET!

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>